|
ORDRE 13/2023, de 22 de maig, de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les ajudes a la inclusió de productes de qualitat diferenciada de la Comunitat Valenciana en l’oferta dels establiments d’hostaleria de la Comunitat Valenciana (DOGV 29/05/2023)
Objecte - L’objecte d’aquestes bases és establir i regular el règim de les ajudes dirigides a afavorir la inclusió de productes de qualitat agroalimentària diferenciada de la Comunitat Valenciana en l’oferta dels establiments d’hostaleria de la Comunitat Valenciana.
- En concret, les convocatòries d’ajudes que es realitzen d’acord amb aquestes bases van dirigides a subvencionar a aquells establiments d’hostaleria que incloguen en la seua carta de forma significativa productes emparats per les figures de qualitat agroalimentària de la Comunitat Valenciana.
|
|
|
|
ORDRE 12/2023, de 17 de maig, de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les ajudes a l’organització de fires i jornades gastronòmiques de productes agroalimentaris de qualitat diferenciada i de proximitat de la Comunitat Valenciana (DOGV 29/05/2023)
|
Objecte - L’objecte de les presents bases és establir i regular el règim de les ajudes dirigides a afavorir l’organització de fires locals i jornades gastronòmiques centrades en els productes agroalimentaris de qualitat diferenciada i de proximitat.
- les convocatòries d’ajudes van dirigides a subvencionar a ajuntaments i altres entitats locals per l’organització de fires i mercats locals i de jornades gastronòmiques de productes agroalimentaris de qualitat diferenciada i de proximitat. També podran ser entitats beneficiàries les associacions i altres entitats sense ànim de lucre que tinguen entre els seus objectius la promoció de productes agroalimentaris de la Comunitat Valenciana, incloent-hi els consells reguladors o altres òrgans de gestió de figures de qualitat agroalimentària i les entitats autoritzades per a la gestió dels productes reconeguts amb marca CV, que organitzen aquestes activitats.
|
|
|
|
RESOLUCIÓ d’11 de maig de 2023, del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s’aprova la classificació definitiva de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana (DOGV 18/05/2023)
|
La Llei 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, estableix en els articles 34 i 37, els procediments necessaris per a la classificació dels enclavaments tecnològics i de les àrees industrials en les diferents categories establides segons les dotacions i serveis existents. L’article 8 del Decret 258/2019, de 13 de desembre, de 2019, del Consell, pel qual es crea el registre autonòmic d’entitats de gestió i modernització d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana, estableix que el procediment per a la classificació de totes les àrees industrials situades dins de l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana s’iniciarà anualment per resolució de la persona titular de la conselleria competent en matèria d’indústria, en la qual s’indicarà expressament l’òrgan o entitat competent al qual s’encomana la instrucció i elaboració d’una proposta de classificació.
|
|
|
|
Càpsula formativa: La importància de l'innovació en l'empresa turística
La innovació constitueix una eina clau en les pimes per a millorar la seua productivitat i competitivitat. Es presentaran algunes estratègies i metodologies que les pimes poden incorporar de manera sistemàtica en la seua activitat empresarial habitual i que poden contribuir a implantar solucions innovadores que permeten l’execució de projectes per al desenvolupament de nous productes i serveis o millorar els processos productius de les PIMES per a impulsar la seua competitivitat Dia: dijous 15 de juny Horari: 09:30 hores. Lloc: Vinalab
|
|
|
|
Desdejuni: Aprén com identificar les millors estratègies per a xarxes sociales
1. On situar les xarxes social dins de la nostra estratègia digital i com és la seua funció en l'embut de vendes 2. Com establir objectius clars i assolibles per a la nostra estratègia de xarxes socials 3. Seleccionar quals són les *RRSS adequades per al nostre negoci i objectius 4. Demo en viu de creació de continguts rellevants i atractius 5. Com gestionar un calendari de publicacions 6. Casos d'èxit de comerços i petites empreses en les xarxes socials Dia: dijous 1 de juny Horari: 09:30 hores. Lloc: Vinalab
|
|
|
|
Networking
Intercanvia experiències, coneixements, necessitats i propostes amb altres empreses, emprenedors, mentors, docents, inversors, startups, centres d’incubació, llançadores, etc. Dia: dijous 8 de juny Horari: 09:00 hores. Lloc: Vinalab
|
|
|
|
Més informació: Centre de Coneixement - Vinalab | Carrer Galícia, 12 (Vinaròs) Telèfon : 617 041 685 | Email: info@vinarosfutur.es www.vinarosfutur.es
|
|
|