Programes d’innovació per a l’emprenedoria i competitivitat empresarial

L’objectiu d’aquests programes és la realització d’accions de foment i sensibilització per a l’emprenedoria, la creació i consolidació de projectes emprenedors, l’impuls de la innovació i l’acompanyament per a la consolidació d’empreses ja constituïdes.

Vinaròs Emprén

És un programa integral que té com a objectiu el de l’acompanyament a l’emprenedoria que cobreix totes les fases de desenvolupament d’un projecte empresarial, des de la validació de la idea fins a la posada en marxa de l’empresa.

Vinaròs Innova Empresa

És un programa integral que té com a objectiu el de fer costat a les empreses del territori en la millora de la seua competitivitat en un entorn canviant i la consolidació d’empreses joves a través d’un programa integral de formació i acompanyament.

Vinaròs Impulsa

És un programa integral que té com a objectiu dur a terme accions d’estímul i suport a l’emprenedoria i la competitivitat empresarial, com el *networking, desdejunis empresarials, càpsules formatives i l’acompanyament i assessorament.

Vinaròs Escola Emprenedora

És un programa formatiu eminentment pràctic i enfocat a l’emprenedoria social i innovadora, per a fomentar en l’alumnat la creació de projectes emprenedors dirigits a la creació de negocis que generen impacte, resolguen problemes socials i ambientals aportant solucions innovadores i promovent un impacte positiu en la comunitat.

Estem ací per a ajudar-te

Si necessites més informació, tens algun dubte, o fins i tot necessites que t’ajude amb la inscripció, em podràs trobar els dimarts i dijous de 09.00 a 14:00h en:

Centre de Coneixement – VINALAB
Carrer Galícia, 12 (Vinaròs)
Pregunta per : Mª José Valls

 

Si no pots vindre, crida’m o escriu-me de dilluns a divendres.
Estaré encantada de per a poder ajudar-te.

Telèfon: 617 041 685
Email: info@vinarosfutur.es

 

A més, en el VINALAB podràs trobar tota la informació relacionada amb tots els programes de Vinaròs Futur.

Tens dubtes?