vINARÒS

impulsa

El programa inclou accions d’estímul i suport a l’emprenedoria i la competitivitat empresarial, mitjançant accions de networking, desdejunis empresarials, càpsules formatives, així com l’acompanyament i assessorament a persones emprenedores i empreses.

  ASSESSORAMENT

  DESDEJUNIS

  CÀPSULES FORMATIVES

  NETWORKING

  Assessorament gratuït

  Eres emprendor/a o tens una empresa ja constituïda?
  Necessites assessorament en matèria empresarial, fiscal i econòmic, o fins i tot per a  la posada en marxa d’una empresa?.
  Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu per a assessorar-te en el que necessites

  → FORMULARI

  De moment no hi ha desdejunis programats
  De moment no hi han càpsules formatives programades
  Networking

  Intercanvia experiències, coneixements, necessitats i propostes amb altres empreses, emprenedors, mentors, docents, inversors, startups, centres d’incubació, llançadores, etc.

  Formulari de sol·licitud per a participar en el programa d´innovació per l´emprenedoria i competitivitat empresarial

  Emplena el següent formulari complet i adjunta la documentació requerida

  //

  DADES EMPRESA (si escau)

  ESTIC INTERESSAT/ADA EN LES SEGÜENTS ACCIONS:

  Nota: Les sessions s'assignaran amb cita prèvia. Previsió d'inici: febrer 2023

  Accions formatives de temàtica empresarial adreçades a persones emprenedores i/oa persones amb una activitat empresarial o professional ja consolidada.

  • Núm. de Càpsules formatives a realitzar: 7
  • Durada: 2 hores/càpsula.
  • Dates de realització: Pendent de confirmació. Previsió d'inici: març 2023

  Les persones emprenedores o empresàries, amb projectes d'èxit compten la seua experiència i aspectes rellevants de la seua vivència al capdavant d'una empresa perquè serveixi d'inspiració i estímul a les persones participants a la jornada.

  • Nombre d'esmorzars a realitzar: 4
  • Durada: 2 hores/esmorzar.
  • Dates de realització: Pendent de confirmació. Previsió d'inici: març 2023

  Jornades d'intercanvi d'experiències, coneixements, necessitats i propostes amb altres empreses, emprenedors, mentors, docents, inversors, startups, centres d'incubació, llançadores, etc.

  • Núm. de Jornades a realitzar: 6
  • Durada: 2,5 hores/jornada.
  • Dates de realització: Pendent de confirmació. Previsió d'inici: març 2023

  CLÀUSULA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL I AUTORITZACIÓ PER A LA PUBLICACIÓ D'IMATGES
  D'acord amb la Llei Orgànica 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, les dades personals facilitats, seran tractats per l'Ajuntament de Vinaròs amb CIF P1213800D (Plaça Parroquial, núm. 12, 12500 Vinaròs), i d'altres Administracions Públiques i Entitats gestores amb la finalitat de tramitar la seua participació al programa Vinaròs Futur del Pla d'Innovació i Desenvolupament Local (PIDL) del programa operatiu FEDER de Creixement Sostenible 2014-2020. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació al tractament de les vostres dades personals mitjançant sol·licitud a l'adreça a dalt indicada, adjuntant còpia de document identificatiu en vigor o enviant un correu a l'adreça a l'Ajuntament de Vinaròs (Plaça Parroquial, número 12,12500 Vinaròs) dpd@vinaros.es . Així mateix, té dret a demanar la tutela de l'Agència Espanyola de Protecció de dades a través de la pàgina www.agpd.es.

  L'Entitat demana el seu consentiment per poder publicar imatges en què aparegui individualment o en grup, que amb caràcter publicitari, de difusió, comercialització i comunicació del programa que pugui realitzar l'Ajuntament de Vinaròs (pàgina web, xarxes socials, vídeos i fotografies per a publicacions , etc).

  Estem ací per a ajudar-te

  Si necessites més informació, tens algun dubte, o fins i tot necessites que t’ajude amb la inscripció, em podràs trobar els dimarts i dijous de 09.00 a 14:00h en:

  Centre de Coneixement – VINALAB
  Carrer Galícia, 12 (Vinaròs)
  Pregunta per : Mª José Valls

   

  Si no pots vindre, crida’m o escriu-me de dilluns a divendres.
  Estaré encantada de per a poder ajudar-te.

  Telèfon: 617 041 685
  Email: info@vinarosfutur.es

   

  A més, en el VINALAB podràs trobar tota la informació relacionada amb tots els programes de Vinaròs Futur.

  Tens dubtes?